EENDAAGSE-TRAINING OP 22 SEPTEMBER

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF.

lijntje2

Herken je dit? 

Je hebt alles in huis wat je nodig hebt om een mooi leven te leiden. Maar toch knaagt er iets. Het is alsof je niet helemaal uit de verf komt. De twijfel slaat soms toe. Is dit het nou?

Vaak weet je ergens heel diep van binnen wel (ongeveer) wat je zou willen, maar kun je er niet goed bij. Of je weet niet waar je moet beginnen. In deze eendaagse-training help ik je -met behulp van inzichten uit de positieve psychologie- om de beste versie van jezelf te vinden.

Je krijgt inzicht in je sterkste eigenschappen en de kracht van positieve emoties zoals optimisme, dankbaarheid en hoop. Je leert hoe je jouw sterke eigenschappen en emoties kunt inzetten om je doelen te bereiken.

We werken met een kleine groep zodat ik je mijn onverdeelde aandacht kan geven. Ik help je om focus te krijgen, doelen te stellen en ik geef je handvatten om je doelen te halen. Op een heerlijke locatie middenin de prachtige bossen van Zeist zetten we de positieve psychologie in om je ideeën, dromen en idealen waar te maken.

Na deze training
 • Heb je inzicht gekregen in wat nu echt belangrijk voor je is.
 • Kun je na afloop meteen aan de slag met je ideeën en dromen.
 • Heb je geleerd hoe je positieve emoties zoals optimisme, dankbaarheid en hoop kunt inzetten om je doelen te bereiken.
 • Weet je hoe je koers kunt houden als het tegenzit.
 • Ga je naar huis met inspiratie en boordevol nieuwe energie.

 

zondag 22 september van 10.00 – 16.30 uur

€195,-

 inclusief lesmateriaal, notitieboekje, heerlijke lunch, onbeperkt koffie, thee & fris.

 


Ervaringen van andere deelnemers

Deze training werd door eerdere deelnemers beoordeeld met een 9.3!

Graziella is een hele fijne trainer/coach/spreker. Haar serene energie was erg behulpzaam in de dynamiek en de veiligheid. De oefeningen waren ‘spot on’. In korte tijd heb ik enorm veel geleerd en ontvangen. Ik ben dankbaar, vol hoop, liefde, interesse is weer gewekt, ben geïnspireerd, had plezier, ervaar vreugde, voel enorme sereniteit, voel me trots en verwonderd. Kortom: de positieve emoties razen door mijn systeem. Wat positieve psychologie al wel niet doet.

Graziella heeft de gave om haar positiviteit in te zetten om anderen te motiveren en inspireren om de uitdaging aan te gaan naar hun binnenwereld te kijken, om vervolgens de nieuwe versie van zichzelf te delen met de buitenwereld. Dankjewel!

Erg leuke training. Bedankt. Leuk om elkaar te ontmoeten en te sparren met elkaar. Veel geleerd. Dank voor jouw kennis en wijsheid op deze mooie locatie.

Ik had dit wel daaaaaagen kunnen doen!

Woudschoten

De natuur werkt inspirerend en rustgevend. Deze training geef ik daarom in conferentiecentrum Woudschoten waar we omringd worden door de prachtige bossen van Zeist. We gaan natuurlijk naar buiten, laten ons inspireren door de natuur en we laten ons trakteren op een heerlijke lunch. Alle elementen zijn aanwezig om je helemaal over te geven aan je wensen, dromen, idealen en verlangens. En op weg terug naar huis, zet jij al die eerste stap om de beste versie van jezelf te worden.

Adresgegevens

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492492
www.woudschoten.nl

AANMELDFORMULIER.

lijntje2
Naam

E-mail*

Straatnaam + huisnummer*

Woonplaats*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Telefoon*

Postcode*

Kortingscode (indien van toepassing)

Bericht

Door een vinkje te plaatsen schrijf je je in voor de training en ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan en verwerken. Ook ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij je aanmelding niet verwerken.

Ik ga akkoord*

Graziella Ricagnoli oprichter van Vie+

POSITIEF PSYCHOLOOG.

lijntje2

Als specialist hoogbegaafdheid en positief psycholoog help ik jongeren en volwassenen om een gelukkig leven te leiden. Een leven waarin ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Een leven waarin ze met energie naar school of naar hun werk gaan.

In mijn praktijk Vie+ gaan we samen op zoek naar wie je bent en wat je wilt, waar je sterke kanten liggen, waar je energie van krijgt, hoe je meer in balans kunt komen, waarom het niet lukt om carrière te maken of waarom prestaties tegenvallen op school. Het resultaat van een coachtraject bij mij is dat je eindelijk voelt wie je werkelijk bent en welke richting je op wilt. Je hebt ontdekt wat je sterke kanten zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Je weet hoe je een leven kunt leiden waarin je gelukkig bent en je leert weerbaarder te zijn op de momenten dat het tegenzit.

Daarnaast doe ik onderzoek naar geluk. Ik geef hierover trainingen, lezingen en workshops. Anderen beschrijven mij als inlevend, oprecht en warm. Ik zet mij met veel passie in voor een wereld waarin mensen een gelukkig en betekenisvol leven leiden.

LAATSTE NIEUWS.

lijntje2

WAT CLIENTEN ZEGGEN.

lijntje2
 • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

  Helen (50)
 • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

  Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen

nobco-logo-voor-website
ECHA
IPPA