DE BESTE VERSIE VAN JEZELF.

lijntje2

MELD JE AAN ALS GEÏNTERESSEERDE EN ONTVANG EEN BERICHT ZODRA ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS.

Ben jij de beste versie van jezelf?

Jij bent op je best als je met energie op staat, regelmatig in flow bent en je de wereld verrijkt met jouw unieke combinatie van talenten. Is dat juist waar je behoefte aan hebt? Dan is deze masterclass precies wat jij nodig hebt.

In deze masterclass krijg je handvatten om de beste versie van jezelf te vinden. Dat kan zijn binnen je (toekomstige) werk, je relatie of op een ander terrein.

Wat we gaan doen

In deze masterclass krijg je inzicht in wie jij bent als je op je best bent. En, nog belangrijker, ik help je om de beste versie van jezelf te worden.

Hiervoor krijg je inzicht in je sterke eigenschappen en hoe je hier veel meer gebruik van kunt maken. En je ervaart de kracht van positieve emoties zoals flow, optimisme, dankbaarheid en hoop en hoe je die emoties kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Positieve Psychologie

Maar we gaan vooral ook aan de slag! Ik help je om te focus te krijgen, doelen te stellen en ik geef je handvatten om je doelen te halen. Een unieke masterclass bomvol theorie en praktijk uit de positieve psychologie. Want uiteindelijk gaat het alleen lukken als je in beweging komt.

Na deze masterclass

 • Heb je een concreet plan waarmee je nu echt aan de slag kunt met je ideeën en dromen.
 • Weet je hoe je je sterkte kanten beter kunt gebruiken.
 • Heb je geleerd hoe je positieve emoties zoals flow, optimisme, dankbaarheid en hoop kunt inzetten om je doelen te bereiken.
 • Weet je hoe je koers kunt houden als het tegenzit.
 • Ga je naar huis met inspiratie en heb je je zomerse energie weer teruggevonden.

Prijs

De kosten voor deze masterclass bedragen € 199,- inclusief btw. In de prijs is inbegrepen: lesmateriaal, een heerlijke lunch, verse sappen, koffie, thee en versnaperingen.

Locatie

Ik haal altijd veel inspiratie en rust uit de natuur. Deze training geef ik daarom in conferentiecentrum Woudschoten waar we van alle gemakken worden voorzien en omringd zijn door de prachtige bossen van Zeist.

Adresgegevens

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492492
www.woudschoten.nl

waardering training

DEZE TRAINING WERD DOOR EERDERE DEELNEMERS BEOORDEELD MET EEN 9.3.

 In korte tijd heb ik enorm veel geleerd en ontvangen. De oefeningen waren ‘spot on’. Ik ben dankbaar, vol hoop en liefde. Mijn interesse is weer gewekt. Ik voel me weer geïnspireerd, had plezier, ervaar vreugde, voel enorme sereniteit, trots en verwonderd. 

Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan. Binnenkort ga ik de nieuwe versie van mezelf delen met de buitenwereld. 

Ik had dit wel daaaaaagen kunnen doen!

Graziella heeft de gave om haar positiviteit in te zetten om anderen te motiveren en te inspireren; om de uitdaging aan te gaan om naar hun binnenwereld te kijken. 

AANMELDFORMULIER.

Naam

E-mail*

Straatnaam + huisnummer*

>Woonplaats*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Telefoon*

Postcode*

Kortingscode (indien van toepassing)

Bericht

Door een vinkje te plaatsen schrijf je je in voor de training en ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan en verwerken. Ook ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij je aanmelding niet verwerken.
Ik ga akkoord*

De Beste Versie van Jezelf

POSITIEF PSYCHOLOOG.

lijntje2

Als specialist hoogbegaafdheid en positief psycholoog help ik jongeren en volwassenen om een gelukkig leven te leiden. Een leven waarin ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Een leven waarin ze met energie naar school of naar hun werk gaan.

In mijn praktijk Vie+ gaan we samen op zoek naar wie je bent en wat je wilt, waar je sterke kanten liggen, waar je energie van krijgt, hoe je meer in balans kunt komen, waarom het niet lukt om carrière te maken of waarom prestaties tegenvallen op school. Het resultaat van een coachtraject bij mij is dat je eindelijk voelt wie je werkelijk bent en welke richting je op wilt. Je hebt ontdekt wat je sterke kanten zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Je weet hoe je een leven kunt leiden waarin je gelukkig bent en je leert weerbaarder te zijn op de momenten dat het tegenzit.

Daarnaast doe ik onderzoek naar geluk. Ik geef hierover trainingen, lezingen en workshops. Anderen beschrijven mij als inlevend, oprecht en warm. Ik zet mij met veel passie in voor een wereld waarin mensen een gelukkig en betekenisvol leven leiden.

INSPIRATIE.

lijntje2

WAT CLIËNTEN ZEGGEN.

lijntje2
 • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

  Helen (50)
 • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

  Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid