Eendaagse-training De beste versie van jezelf

 In Nieuws

Vaak weet je ergens heel diep van binnen wel (ongeveer) wat je zou willen, maar kun je er niet goed bij. Of je weet niet waar je moet beginnen. In deze eendaagse-training help ik je -met behulp van inzichten uit de positieve psychologie- om de beste versie van jezelf te vinden.

Je krijgt inzicht in je sterkste eigenschappen en de kracht van positieve emoties zoals optimisme, dankbaarheid en hoop. Je leert hoe je jouw sterke eigenschappen en emoties kunt inzetten om je doelen te bereiken.

We werken met een kleine groep zodat ik je mijn onverdeelde aandacht kan geven. Ik help je om focus te krijgen, doelen te stellen en ik geef je handvatten om je doelen te halen. Op een heerlijke locatie middenin de prachtige bossen van Zeist zetten we de positieve psychologie in om je idee├źn, dromen en idealen waar te maken

Lees verder

Nieuwste berichten

PLAATS EEN REACTIE