MASTERCLASS

GELUKKIG IN JE WERK.

lijntje2

In de afgelopen jaren, heb ik honderden coachingsgesprekken gevoerd met hoogbegaafde volwassenen. Het viel me op dat iedere keer dezelfde thema’s voorbijkwamen wanneer het over werk ging.

Mensen die met tegenzin naar hun werk gaan, omdat:

 • ze zich onbegrepen voelen en het contact met collega’s daardoor stroef loopt (of zelfs vijandig);
 • ze zich niet bevlogen voelen en niet goed weten waar dat aan ligt;
 • ze zich over de kop werken, want het kan altijd net iets beter;
 • ze zich niet gewaardeerd voelen door hun leidinggevende;
 • ze zich kapot vervelen.
lijntje2

Herken jij jezelf hierin? Dan is deze masterclass voor jou.

PROGRAMMA:

Het programma bestaat uit twee delen: de binnenwereld & de buitenwereld.

In het ochtenddeel staat jouw binnenwereld centraal. Ik neem je mee naar de nieuwste inzichten over hoogbegaafdheid en we gaan op zoek naar welk type hoogbegaafde jij bent en wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren.

Met deze nieuwe inzichten gaan we jouw sterke kanten ontdekken. Wat maakt jij jij? Waar krijg je energie van? Wanneer lekt het weg? En vooral hoe houdt je je energie vast? Niet alleen in je werk, maar ook in je leven.

Na de lunch richten we ons op de buitenwereld. Je werk staat hierin centraal. Ik neem je mee naar de belemmeringen die veel hoogbegaafden tegenkomen in hun werk en hoe je hiermee kunt omgaan. Er is ook ruimte voor je persoonlijke verhaal.

Tenslotte komen je binnenwereld en de buitenwereld samen. We gaan niet alleen maar denken, maar ook doen. 🙂  Je krijgt nieuwe inzichten waarmee je meer bevlogenheid en energie uit je werk haalt en concrete adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt.

JE LEERT HET VOLGENDE:
 • Welke type hoogbegaafde jij bent en wat je nodig hebt; 
 • Wat je sterke eigenschappen zijn en hoe je deze in je werk én in je leven optimaal kunt gebruiken;
 • Welke belemmeringen je kunt tegenkomen in je werk;
 • Hoe je met deze belemmeringen kunt omgaan.
 • Hoe je je werk zo inricht dat je weer met plezier, energie en zelfvertrouwen aan het werk gaat.
BONUS

Maar dat is nog niet alles. Ook na de masterclass blijf ik je helpen. Ongeveer drie weken na afloop van de masterclass, krijg je een persoonlijk coachingsgesprek ter waarde van €135,- cadeau. Hierin vieren we je successen en doorbreken we de laatste barrières.

WAT, WAAR &  WANNEER

Je kunt je helaas niet meer inschrijven. Er is nog wel plek voor de VIP Masterclass. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe masterclass, laat dan hieronder je gegevens achter. Zodra er een nieuwe datum bekend is, ontvang je direct bericht.

lijntje2
VIP MASTERCLASS 

Als je niet kunt deelnemen aan de masterclass of meer persoonlijke begeleiding wilt, dan kun je je aanmelden voor de VIP masterclass. We gaan dan een hele zaterdag of zondag samen aan de slag. We doorlopen hetzelfde programma, maar zoomen helemaal in op jouw persoonlijke situatie. De prijs voor deze VIP Masterclass is € 595,-. Hieronder kun je je aanmelden. Ik neem dan contact met je op om op korte termijn een datum af te spreken.

INTERESSE MASTERCLASS / VIP MASTERCLASS

Geef hier aan of je interesse hebt in de VIP masterclass of bericht wilt ontvangen zodra er een datum bekend is voor de reguliere masterclass.

  Naam

  E-mail*

  Hier kun je aangeven of je interesse hebt in de VIP Masterclass of wanneer er een nieuwe datum bekend wordt gemaakt.

  Ik ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Meer informatie hierover vind je in onze Privacyverklaring. Zonder akkoord kunnen wij je bericht niet verwerken.
  Ik ga akkoord*

  Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  NOBCO
  ECHA
  IPPA
  Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid