Oproep: deel je verhaal

 In Nieuws

Een langgekoesterde droom gaat uitkomen! Afgelopen vrijdag heb ik een presentatie gegeven voor de ECHA-opleiding aan de Radboud Universiteit over mijn coachingsprogramma dat ik heb ontwikkeld voor volwassenen die worstelen met zingeving. Het programma is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie.

Er bleek zoveel interesse voor te zijn dat ik daarom dit weekend besloten heb om er een boek van te maken. In februari wil ik het eerste manuscript af hebben. En… het eerste schrijfuur heb ik al achter de rug.

Wat is jouw verhaal?

Ik ben ook op zoek naar persoonlijke verhalen. Weet jij van jongs af aan al precies wat je wilde worden of had je een andere droom die je hebt gerealiseerd? Of heb je nog steeds geen idee (en dat is geen ramp)? Of kwam je er op latere leeftijd pas achter? Ik zou het leuk vinden om je verhaal te lezen en wellicht zie je jezelf terug in mijn boek.

Je verhaal kun je sturen aan graziella@vieplus.eu. Ik kijk ernaar uit om je verhaal te lezen!

Nieuwste berichten