OVER TARIEVEN.

lijntje2
tarieven

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we je coachingsvraag en zal ik een indicatie geven van het aantal coachingsgesprekken, de kosten en de frequentie van de gesprekken. Dit gesprek kan bij mij op kantoor plaatsvinden, maar ook telefonisch of via Skype.

Individuele coaching

Particulier tarief
(particulieren en zzp-ers)

€ 140,- per sessie incl. btw

Zakelijk tarief

€ 180,- per sessie excl. btw

Groepstrainingen

Trainingen worden op maat en met zorg samengesteld zodat ze precies aansluiten bij jullie doelstellingen. Neem contact met me op om bij een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Aftrekbaarheid en vergoedingen

Ondernemers en werkgevers
Voor ondernemers zijn de kosten van een coachingstraject geheel aftrekbaar door ze als bedrijfskosten op te voeren. In veel gevallen vergoeden werkgevers een coachingstraject voor hun medewerkers.

Zorgverzekeraars
Positieve psychologie en coaching worden (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Hierdoor blijft een coachingstraject maatwerk, kun je direct starten en blijft je privacy gewaarborgd.

WAT CLIËNTEN ZEGGEN.

lijntje2
  • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

    Helen (50)
  • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

    Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid