OVER TARIEVEN.

lijntje2
WERKWIJZE 

Ik doe de dingen vaak net even anders. Zo begeleid ik hoogbegaafde volwassenen vanuit de positieve psychologie. Bij mij staan niet de problemen centraal, maar de oplossingen.

Wat ik ook anders doe, is dat ik als een van de weinigen ter wereld, onderzoek heb gedaan naar de toepassingen van de positieve psychologie voor hoogbegaafden. Hierdoor geloof ik alleen in maatwerk. Bij mij krijg je een traject aangeboden dat volledig op jou is afgestemd en ook met je meebeweegt tijdens het traject.

Ik geloof ook dat het belangrijk is dat je je comfortabel voelt en dat onze gesprekken iets mogen zijn om naar uit te kijken. Tijd voor jezelf, waarin jij écht centraal staat. Daarom is Vie+ in Haarlem gevestigd in prachtig pand waar comfort en stijl het uitgangspunt zijn.

Commitment vind ik van beide kanten heel belangrijk, maar dat kan alleen als jij weet waar je aan toe bent. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je coachingsvraag en zal ik een indicatie geven van het aantal coachingsgesprekken, de kosten en de frequentie van de gesprekken.

Als je na deze afspraak besluit dat je graag een coachingstraject wilt ingaan, dan wordt deze afspraak beschouwd als het eerste gesprek. Je ontvangt dan na het eerste gesprek jouw plan op maat, waarmee we, na jouw goedkeuring, aan de slag gaan.

Zie je er na dit gesprek toch vanaf, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Zo kun je vrijblijvend ervaren of wij de juiste match zijn.

Individuele coaching

Particulier tarief
(particulieren en zzp-ers)

€ 135,- per sessie incl. btw

Zakelijk tarief

€ 175,- per sessie excl. btw

Aftrekbaarheid en vergoedingen

Zorgverzekeraars
Ik geloof alleen in maatwerk. Bij mij krijg je een traject aangeboden dat volledig op jou is afgestemd en ook met je meebeweegt tijdens het coachingstraject. Ik geloof daarom niet in vergoedingen door zorgverzekeraars. Die hebben niet als uitgangspunt om de beste zorg te bieden, maar om de kosten zo laag mogelijk te houden. En dat is niet wat ik voor jou wil.

Ondernemers en werkgevers
Voor ondernemers zijn de kosten van een coachingstraject geheel aftrekbaar door ze als bedrijfskosten op te voeren. In veel gevallen vergoeden werkgevers een coachingstraject voor hun medewerkers.

WAT CLIËNTEN ZEGGEN.

lijntje2
  • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

    Helen (50)
  • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

    Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid