OVER TARIEVEN.

lijntje2

Werkwijze 

Tijdens het eerste gesprek bespreken we je coachingsvraag en zal ik een indicatie geven van het aantal coachingsgesprekken, de kosten en de frequentie van de gesprekken.

Als je na deze afspraak besluit dat je graag een coachingstraject wilt ingaan, dan wordt deze afspraak beschouwd als het eerste gesprek en in rekening gebracht.

Zie je er na dit gesprek toch vanaf, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Zo kun je rustig ervaren of mijn manier van coachen bij je past.

Momenteel zijn alleen online coachingsgesprekken mogelijk. 

Individuele coaching

Particulier tarief
(particulieren en zzp-ers)

€ 135,- per sessie incl. btw

Zakelijk tarief

€ 175,- per sessie excl. btw

Groepstrainingen

Trainingen worden op maat en met zorg samengesteld zodat ze precies aansluiten bij jullie doelstellingen. Neem contact met me op om bij een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Aftrekbaarheid en vergoedingen

Ondernemers en werkgevers
Voor ondernemers zijn de kosten van een coachingstraject geheel aftrekbaar door ze als bedrijfskosten op te voeren. In veel gevallen vergoeden werkgevers een coachingstraject voor hun medewerkers.

Zorgverzekeraars
Positieve psychologie en coaching worden (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Hierdoor blijft een coachingstraject maatwerk, kun je direct starten en blijft je privacy gewaarborgd.

WAT CLIËNTEN ZEGGEN.

lijntje2
  • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

    Helen (50)
  • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

    Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid