PAY IT FORWARD.

lijntje2

Niet alleen door mijn werk als positief psycholoog, maar ook uit eigen ervaring, weet ik dat een coachingstraject het grootste cadeau is dat je jezelf kan geven. Het kan je helpen hindernissen te overwinnen of dromen waar te maken die je eerst niet voor mogelijk hield.

lijntje2
Zo help ik je

Alhoewel we in een welvarend land leven, kunnen soms de mensen die er het meeste baat bij hebben, een coachingstraject niet betalen.

Vanuit dit idee, heb ik ‘pay it forward’ geïntroduceerd. Jaarlijks doneer ik twee coachingstrajecten. Als client hoef je mij dan niet te betalen voor mijn hulp. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hiervoor in aanmerking komen.

Maar ik vraag je wel iets anders. In ruil voor mijn hulp zal ik je vragen om drie andere mensen te helpen, die jouw hulp weer goed kunnen gebruiken. Je mag zelf weten wat je doet en wanneer, als het maar iets is dat ze niet zelf kunnen.  

Waarom doe ik dit?

Ik kom niet uit een rijk, welvarend gezin. Mijn vader overleed toen ik jong was en mijn moeder leed mijn hele jeugd aan depressies. Ik had geluk dat ik mensen tegenkwam die in me geloofden en me verder hielpen. Het is nu mijn beurt om mijn hulp, kennis en ervaring door te geven. Pay it forward.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het traject, gelden de volgende voorwaarden: 

  • je kunt het traject niet zelf bekostigen en er zijn ook geen instanties of organisaties die je hierbij kunnen helpen;
  • je onderschrijft het pay if forward principe;
  • je hebt affiniteit met positieve psychologie;
  • je bent (vermoedelijk) hoogbegaafd;
  • je bent niet onder behandeling bij een psycholoog of psychiater. 

Voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang ik graag je motivatie waarin je meer over jezelf en je situatie schrijft en hoe het coachingstraject je kan helpen.

Ik geloof in jou.  

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid