POSITIEF ONDERWIJS.

lijntje2

Wil je je leerlingen naast schoolse vaardigheden ook levensvaardigheden bijbrengen als optimisme en veerkracht? Wil je leren hoe je het zelfvertrouwen van je leerlingen kunt vergroten en kunt bijdragen aan hun geluk? Wil je zelf ook weer met plezier en energie naar het werk? Dan is de training Positief Onderwijs geschikt voor jou. 

Aanpak

Deze training is geschikt als invulling voor een studieochtend of -middag. Tijdens deze training leer je meer over de basisbeginselen van de positieve psychologie en hoe je deze kunt inzetten in de klas en thuis.

Resultaat

Aan het einde van de training weet je:

  • wat positieve psychologie is;
  • hoe je de toepassingen zelf kunt gebruiken;
  • hoe je de sterke kanten benadering in de klas kan inzetten;
  • Hoe je zelf in balans kunt blijven.

Kosten

Deze training duurt 3 uur en bedraagt € 500,- excl. btw en reiskosten. Voorafgaand aan de trainingsdag neem ik contact met je op om de training op de behoeften van het team aan te laten sluiten.

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken.

Graziella Ricagnoli oprichter van Vie+

POSITIEF PSYCHOLOOG.

lijntje2

Als specialist hoogbegaafdheid en positief psycholoog help ik jongeren en volwassenen om een gelukkig leven te leiden. Een leven waarin ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Een leven waarin ze met energie naar school of naar hun werk gaan.

In mijn praktijk Vie+ gaan we samen op zoek naar wie je bent en wat je wilt, waar je sterke kanten liggen, waar je energie van krijgt, hoe je meer in balans kunt komen, waarom het niet lukt om carrière te maken of waarom prestaties tegenvallen op school. Het resultaat van een coachtraject bij mij is dat je eindelijk voelt wie je werkelijk bent en welke richting je op wilt. Je hebt ontdekt wat je sterke kanten zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Je weet hoe je een leven kunt leiden waarin je gelukkig bent en je leert weerbaarder te zijn op de momenten dat het tegenzit.

Daarnaast doe ik onderzoek naar geluk. Ik geef hierover trainingen, lezingen en workshops. Anderen beschrijven mij als inlevend, oprecht en warm. Ik zet mij met veel passie in voor een wereld waarin mensen een gelukkig en betekenisvol leven leiden.

LAATSTE NIEUWS.

lijntje2

WAT CLIENTEN ZEGGEN.

lijntje2
  • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

    Helen (50)
  • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

    Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen

nobco-logo-voor-website
ECHA
IPPA