WAT ANDEREN ZEGGEN.

lijntje2

Graziella heeft de gave om haar positiviteit in te zetten om anderen te motiveren en inspireren om de uitdaging aan te gaan naar hun binnenwereld te kijken, om vervolgens de nieuwe versie van zichzelf te delen met de buitenwereld. Sharon (30)

Graziella is een hele fijne trainer/coach/spreker. Haar serene energie was erg behulpzaam in de dynamiek en de veiligheid. De oefeningen waren ‘spot on’ . In 2,5 uur tijd heb ik enorme veel geleerd en ontvangen. Ik ben dankbaar, vol hoop, liefde, interesse is weer gewekt, ben geïnspireerd, had plezier, ervaar vreugde, voel enorme sereniteit, voel me trots en verwonderd. Chris (35)

Graziella kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar jou als mens en niet alleen vanuit hoogbegaafdheid. In tegenstelling tot veel andere coaches en psychologen, kijkt ze vooral naar wat er wel kan. Dat maakt het allemaal minder zwaar. Ans (51)

Voor mij was het eerst een drempel om begeleiding te zoeken; ik vond mezelf slim genoeg om de problemen en moeilijkheden die ik had zelf op te lossen. Soms is het echter zo dat jij, in jouw eigen denken en ook het meedenken van jouw omgeving een vorm van tunnelvisie ontwikkelt – door de gesprekken met Graziella kwam ik erachter dat de negatievere wereld die ik voor mezelf had gecreëerd niet eens werkelijkheid was en dat je eigen piekeren controleren en doorpakken ontzettend hielp!

Er zijn altijd oplossingen voor bepaalde levenssituaties; soms heb je gewoon een goed en ervaren klankbord nodig om samen die oplossingen te vinden. Ik had Graziella’s gesprekken nodig. Mart (20)

Ik voelde me vaak terneergeslagen, omdat ik niet goed wist wie ik eigenlijk ben. De gesprekken met Graziella hebben mij inzicht gegeven in mezelf en in wat ik écht belangrijk vind. Lilian (50)

Ik heb onze gesprekken heel positief ervaren. Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefen. Ik heb nu eindelijk meer rust gevonden. Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid