WERKGELUK VOOR TEAMS.

lijntje2
Werkgeluk

Wil je weer met plezier naar je werk?  Of ben je benieuwd wat er voor jou nu echt toe doet in je werk? Of hoe je je werk zo kan vormgeven dat het past wie jij bent? En hoe jij en je collega’s elkaar kunnen aanvullen? Dan is deze training een aanrader.

Dit is wat je leert:

In deze training brengen we de sterke eigenschappen van jullie team in kaart.  Je zal zien dat het veel meer energie en plezier geeft als je kunt zien waarin je elkaar kunt versterken in plaats van je alleen te irriteren aan elkaars verbeterpunten.

Daarnaast krijgen jullie inzicht in de manier waarop je je werk zo kunt aanpassen dat het past bij wie je bent én wat je kunt. Hier ga je ook actief mee aan de slag.

Tot slot is er aandacht voor het ontwikkelen van een positief werkklimaat. Optimistische werknemers zijn creatiever, veerkrachtige en zoeken meer actief naar oplossingen. Daar wordt niet alleen jullie team, het bedrijf, maar zelfs de samenleving beter van.

 

Resultaat

Na de training weten jullie:

 • Hoe je kunt bouwen op elkaars sterke kanten;
 • Hoe je een positieve cultuur kunt creëren;
 • Hoe je op een positieve manier kunt samenwerken;
 • Hoe je in balans kunt komen tussen werk en privé;
 • Hoe je de volgende dag meteen met alles wat je geleerd hebt aan de slag kunt.

Waarom deze training?

Mensen die voldoening uit hun werk halen zijn minder vaak en minder lang ziek;

De training is positief. We kijken vooruit en bouwen voort op de zaken die wel goed gaan;

Je wordt in een positieve mindset gebracht;

Je leert nieuwe vaardigheden en krijgt tools die je de volgende dag meteen kunt inzetten;

Het werkt niet alleen op het werk, maar ook thuis. Dat is dus meteen goed voor je werk-privé balans.

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Graziella Ricagnoli

POSITIEF PSYCHOLOOG.

lijntje2

Als positief psycholoog, coach en specialist hoogbegaafdheid help ik jongeren en volwassenen om een gelukkig leven te leiden. Een leven waarin ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Een leven waarin ze met energie naar school of naar hun werk gaan.

In mijn praktijk Vie+ gaan we samen op zoek naar wie je bent en wat je wilt, waar je sterke kanten liggen, waar je energie van krijgt, hoe je meer in balans kunt komen, waarom het niet lukt om carrière te maken of waarom prestaties tegenvallen op school. Het resultaat van een coachtraject bij mij is dat je eindelijk voelt wie je werkelijk bent en welke richting je op wilt. Je hebt ontdekt wat je sterke kanten zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Je weet hoe je een leven kunt leiden waarin je gelukkig bent en je leert weerbaarder te zijn op de momenten dat het tegenzit.

Daarnaast doe ik onderzoek naar geluk. Ik geef hierover trainingen, lezingen en workshops. Anderen beschrijven mij als inlevend, oprecht en warm. Ik zet mij met veel passie in voor een wereld waarin mensen een gelukkig en betekenisvol leven leiden.

INSPIRATIE.

lijntje2

WAT CLIËNTEN ZEGGEN.

lijntje2
 • Ik voelde me vaak somber. Ik twijfelde aan mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. De gesprekken met Graziella hebben me inzicht gegeven in mezelf en in wat ik echt belangrijk vind. Ik heb nu eindelijk mijn doel gevonden.

  Helen (50)
 • Ik voelde mij echt gehoord. Ik heb geleerd om me te richten op waar ik naartoe wil. Het hielp me daarbij om sommige situaties gewoon te oefenen. Ik zet nu voor het eerst na jaren twijfel concrete stappen naar een nieuwe toekomst.

  Marleen (39)

Vie+ is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

NOBCO
ECHA
IPPA
Stichting Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid