Yes! Vie+ heeft een prachtige, nieuwe ruimte

 In Nieuws

Eindelijk kan ik het goede nieuws delen! Vie+ is verhuisd naar het mooiste gebouw van Alphen aan den Rijn. En die zoektocht had wat voeten in de aarde, want ik had een enorme waslijst aan wensen (en ook aan eisen overigens). 

Vie+ staat voor het leven van een betekenisvol leven. Als je bij mij komt, vind ik het belangrijk dat je je welkom voelt en voelt dat je stappen zal gaan zetten. En dat zocht ik ook in de uitstraling van de ruimte. En… het is gelukt. 

Flexwerken

Erg trots ben ik er daarom op dat je bij mij kunt flexwerken.  Je kunt na ons gesprek nog even iets uitwerken, maar het is ook handig als je met iemand meekomt. Je hoeft niet meer een uur lang oude roddelbladen door te lezen terwijl je wacht, maar je kunt je eigen dingen doen terwijl je van een lekkere cappuccino geniet. 

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Ook heel prettig is dat de nieuwe locatie gelegen is aan de N11. Je bent hierdoor in no time op de A12, A20 of de A4 en op het parkeerdek kun je gratis parkeren. 

Geniet van het uitzicht

Moet je even op me wachten? Zak weg in de stoelen en geniet dan van het uitzicht op het Groene Hart. 

Je hoort vast het enthousiasme van mijn toetsenbord spatten en zo voel ik het ook! Het is een inspirerende plek om te zijn.

Je bent van harte welkom voor een goed gesprek met goede koffie (uiteraard 🙂 )

Recommended Posts

PLAATS EEN REACTIE